Tipsa en vän:

Hund

 

 
              

Rörlighet och Smidighet
Bindvävnadens beståndsdelar spelar en viktig roll för optimal rörlighet och smidighet.

Cosequin® är en patenterad kombination av ”lågviktiga” glukosamin-molekyler, som tillför de viktigaste näringsämnena till bindvävnadens återbyggande system.
 

Ledhälsa
Dasaquin är ett avancerat tillskott för ledhälsa.

Dasaquins tillverkare har även utvecklat Cosequin® som är det tillskott flest veterinärer idag rekommenderar vid ledproblem.

I Dasaquin® kombineras NMX 100, avocado/soybean unsaponifiables (ASU - oförtvålbara fetter från avokado och sojabönor), och biotillgängliga polyfenoler (FCHG49) samt glukosamin och kondroitinsulfat med låg molekylvikt (TRH122) från Cosequin. Resultatet är den mest kompletta produkten för ledhälsa som finns att få för hundar.
 


S-adenosylmethionin(SAMe)
SAMe är en av huvudingredienserna i Denamarin, och den aktiva beståndsdelen i Denosyl. Båda produkterna används som tillskott för en bättre leverfunktion. SAMe är ett kroppseget ämne som har en central roll i flera biokemiska processer i levern, transsulfurering och transmetylering är två sådana processer.

Silybin
Silybin är den andra av huvudingredienserna i Denamarin. Silybin är en av de verksamma beståndsdelarna i mariatistel och har visat sig främja leverns funktion genom att fungera som en antioxidant och öka glutationsnivåerna. Silybin ökar även gallproduktionen och nybildningen av leverceller.

Läs mer om Cosequin

Läs mer om Dasuquin

Läs mer om Denamarin

 

   

 Tuggtabletter
225mg

 

Inflammatorisk tarmsjukdom

Inflammatorisk tarmsjukdom ger besvärliga symptom som diarré, anorexi, magsmärtor och viktnedgång. IBD (Inflammatory Bowel Disease) är naturligtvis frustrerande för det sjuka djuret och dess familj - men också för veterinären, som i dag inte har något effektivt botemedel att erbjuda sina patienter.

S-adenosylmethionin(SAMe)

SAMe är en av huvudingredienserna i Denamarin, och den aktiva beståndsdelen i Denosyl. Båda produkterna används som tillskott för en bättre leverfunktion. SAMe är ett kropps-eget ämne som har en central roll i flera biokemiska processer i levern, transsulfurering och transmetylering är två sådana processer.

Silybin
Silybin är den andra av huvudingredienserna i Denamarin. Silybin är en av de verksamma beståndsdelarna i mariatistel och har visat sig främja leverns funktion, genom att fungera som en antioxidant och öka glutationsnivåerna. Silybin ökar även gallproduktionen och nybildningen av leverceller.

 
Läs mer om Entero-Chronic Läs mer om DenaMarin Tuggtablett  

 

Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda