Tipsa en vän:

Katt...

Cosequin®

Denamarin®

Impromune®

Urinblåsans inre vägg skyddas av ett lager bestående av glukosaminoglykaner, bl.a. kondroitinsulfat, en substans som också finns i broskvävnad. Lagret av glukosaminoglykaner utgör en skyddsbarriär mellan urinen och blodet. En barriär som förebygger att bakterier och kristaller får fäste vid urinblåsans vägg, och hindrar slaggprodukter från att nå in i vävnaden.   S-adenosylmethionin(SAMe)
SAMe är en av huvudingredienserna i Denamarin, och den aktiva beståndsdelen i Denosyl. Båda produkterna används som tillskott för en bättre leverfunktion. SAMe är ett kropps-eget ämne som har en central roll i flera biokemiska processer i levern, transsulfurering och transmetylering är två sådana processer.
Immunförsvar
Impromune är ett fodertillskott som rekommenderas till hundar och katter för att optimera immunförsvaret. Kan även användas vid nedsatt immunskydd, vid virussjukdom mfl.

Läs mer

Läs mer

Läs mer

Entero-Chronic®

RenAvast™ - Katt

Calmurofel®

Inflammatorisk tarmsjukdom
Inflammatorisk tarmsjukdom ger besvärliga symptom som diarré, anorexi, magsmärtor och viktnedgång. IBD är naturligtvis frustrerande för det sjuka
djuret och dess mänskliga familj - men också för veterinären som i dag inte har något effektivt botemedel att erbjuda sina patienter.

RenAvast™ är en kombination av aminosyror och peptider som i en tvåårig klinisk studie visat sig stabilisera och förbättra katters njurvärden. RenAvast™ rekommenderas som ett kosttillskott för katter som har kronisk njursvikt eller njurinsufficiens. Dessutom är det lämpligt att använda RenAvast™ till äldre katter för att förebygga eller fördröja att njurproblem utvecklas.

 

Det första tillskottet med en komplett kombination ingredienser specifikt sammansatta för behandlingen av Felin Idiopatisk Cystit 

Det unika tillskottet för friska urinvägar hos katter: 

  •  GlukosaminHCL 
  •  L-tryptofan 
  •  Kondroitinsulfat 
Läs mer    

 

Denna webbsida bygger på DATIQs Hemsida i en Låda